Introductie

Geen dag is hetzelfde als Servicemonteur E/W binnen de installatietechniek, dat weet jij als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in regio Rotterdam of Drechtsteden.

Beschik je over meerdere jaren ervaring als service/onderhoudsmonteur? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Over de mogelijkheden en de bedrijven
De opdrachtgevers hebben veel kennis van grote werktuigkundige installaties zoals cv installaties, luchtbehandelingsinstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, koelinstallaties, klimaatinstallaties en sanitaire installaties. Maar ook van elektrotechnische installaties zoals domotica, elektra en telefoon- en datacommunicatie.
De klanten zijn actief binnen de utiliteit E en W (o.a. groot onderhoud, renovatie en nieuwbouw) voor zowel particulieren als bedrijven. Er heerst een no nonsens mentaliteit, mensen zijn collegiaal en er heerst een professionele werkomgeving met een prettige en open werksfeer.

Functie

S’ ochtends stap je in jouw auto en ga je naar de locatie van de klant die je door hebt gekregen van de planner. Je gaat zelfstandig vervangen, plaatsen en onderhoud plegen aan nieuwe en bestaande werktuigbouwkundige en/of elektronische installaties. Deze ga je ook controleren volgens formulieren en rapporteert dit aan de leidinggevende.
De uit te voeren werkzaamheden bestaan uit: het effectief en zelfstandig opsporen van storingsoorzaken en het verhelpen van alle voorkomende storingen aan werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties en hierover adequaat te communiceren aan de klanten.

Tevens het effectief en zelfstandig verrichten van servicewerkzaamheden aan werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties. Controleren van de staat van het onderhoud en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en inspecties aan werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties behoren ook tot de werkzaamheden.
Tot slot het draaien van storingsdiensten zowel ’s avonds als in het weekend en tijdens vakantieperiodes, dit uitkaard in overleg.

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat;
  • Een afgeronde opleiding monteur WTB installatietechniek en/of Elektrotechnische installaties of (E)SMI;
  • Je denkt in oplossingen en beschikt over goede communicatievaardigheden;
  • Goed zelfstandig tekening lezen;
  • Praktijkgerichte certificaten zoals EBI en/of NEN 3140;
  • Brede kennis en ervaring met; gas-, water-, sanitair-. cv en elektra;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Deze baan is eerst 1040 uur via Work2GetThere en hierna treed jij bij gebleken geschiktheid bij de werkgever in dienst en je salaris is marktconform eb volgens de Klein Metaal CAO.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als allround ervaren Servicemonteur E/W/HVAC? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.

Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Inlichtingen

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl