Sign In

Over Work2GetThere

Wie is Work2GetThere?

Work2GetThere is ervaren en gespecialiseerd in het werven en selecteren van kandidaten voor klanten binnen de techniek, bouw en industrie.
De diensten die aangeboden worden zijn; uitzenden, detachering/bepaalde tijd contract (fase B)  of werving & selectie.
Er zijn vacatures op LBO, MBO en HBO niveau en werkgevers vanuit voornamelijk Zuid – Holland en Gelderland.

Voorgeschiedenis

In 2011 ben ik begonnen als officemanager bij een technisch uitzendbureau. In de 5 jaar die ik gewerkt heb bij dat uitzendbureau heb ik ook de functie intercedente en accountmanager gehad. In 2016 heb ik als vestigingsmanager een nieuw uitzendbureau opgezet binnen de techniek en bouw.

Na deze jaren in de uitzendbranche constateerde ik dat ik met mijn menselijke en transparante benadering zowel kandidaten als werkgevers van dienst kan zijn. Dat ik daarin een verschil kan maken tussen andere uitzendbureaus. Ik vind dat in deze branche de mens achter de cv vaak vergeten wordt.

Het is niet eenvoudigweg een cv en vacature koppelen. Uitzenden is het koppelen van een mens aan een baan waarin hij zijn talenten kan ontwikkelen. Kan groeien. En door die groei en ontwikkeling het bedrijf waarin hij werkt doet helpt groeien en ontwikkelingen. Dat koppelen tussen mens en bedrijf is echt een vak apart.

Met Work2GetThere maken we een verschil door te luisteren. Door echt de tijd te nemen voor de kennismaking en samenwerking. Door te ontdekken wie er echt achter die cv schuilt. Door te ontdekken hoe de persoon moet zijn die bij de openstaande functie past.

Ik krijg echt een kick van het maken van de perfecte match. Ik let op bedrijfsculturen, normen, waarden, doelen en visies van zowel kandidaat als werkgever. Met hard werken en plezier hebben in wat ik doe maak ik het verschil.

Werken bij en voor W2GT betekent dat je gelooft in hard werken en een open instelling. Dat je gelooft dat die kernwaarden nodig zijn om te komen waar je wilt zijn.

 

Door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match, voor zowel klant als kandidaat.

Esmeralda van Santen, Matchmaker

W2GT 13 mail

Waar staat Work2GetThere voor?

Work2GetThere staat voor en gelooft erin, dat je met hard werken en een open instelling, daar gaat komen waar je wilt zijn.
Er wordt de tijd genomen voor zowel kandidaten als opdrachtgevers, om zo elkaar goed te leren kennen,  te kijken naar de persoon achter de functie om de match te maken.

Na ons gesprek wordt pas de zoektocht naar de juiste match ingezet. Eerlijkheid staat hierin voorop, vanuit alle kanten / partijen. Een shotgun approach: daar ben ik allergisch voor.

Wie zoekt Work2GetThere?

Work2GetThere is altijd op zoek naar personen met de juiste instelling, motivatie en normen en waarden. Dit wordt voornamelijk gedaan binnen de Techniek, Bouw en Industrie, waar ICT de new business wordt. HBO, MBO of LBO of geen diploma, er wordt ook gekeken naar instelling, motivatie en werkervaring.
Uiteraard wordt er ook gezocht naar nieuwe opdrachtgevers die op zoek zijn naar kandidaten binnen de techniek, bouw of industrie, op verschillende niveaus en functies. Advies en meedenken is vanzelfsprekend.