Introductie

Geen dag is hetzelfde als Service Engineer, dat weet jij als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in Gorinchem.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als servicemonteur of onderhoudsmonteur wtb / elektro? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Voor een klant gespecialiseerd in gasanalysetechniek worden nieuwe medewerkers gezocht. De klant heeft jarenlange ervaring en kennis met het oplossen van alle soorten vraagstukken. Dit met betrekking tot het meten, analyseren en registreren van gassen en emissies

Functie

Je hebt ervaring als zelfstandig service engineer zonder hoogtevrees en je bent enthousiast over je vak. Je bent commercieel ingesteld in je communicatie met klanten. Je gaat storingen oplossen, uitvoeren van preventief onderhoud, het in bedrijf stellen van (nieuwe) apparatuur en het uitvoeren van kalibraties..

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat
  • Een afgeronde MBO 4 opleiding richting elektronica, mechatronica en / of procestechniek, of hebt aantoonbare vergelijkbare werkervaring;
  • Je denkt in oplossingen en beschikt over goede communicatievaardigheden;
  • Een flexibele instelling ;
  • Je hebt kennis van Windows, Word, Excel en beheerst basis vaardigheden op een PC of laptop;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
  • Een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Bij deze functie ga je eerst 1040 uur via Work2GetThere werken, waarna je wordt overgenomen door de werkgever. Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring is marktconform en volgens de Klein Metaal CAO.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als allround Service Engineer? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.
Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl