Introductie

Geen dag is hetzelfde als Werkvoorbereider/Engineer/Calculator W binnen de installatietechniek, dat weet jij als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in regio Rotterdam of Drechtsteden.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als werkvoorbereider/ Engineer of calculator binnen de W/HVAC? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Over de mogelijkheden en de bedrijven
De opdrachtgevers hebben veel kennis van grote werktuigkundige installaties zoals cv installaties, luchtbehandelingsinstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, koelinstallaties, klimaatinstallaties en sanitaire installaties. Maar ook van elektrotechnische installaties zoals domotica, elektra en telefoon- en datacommunicatie.
De klanten zijn actief binnen de utiliteit E en W (o.a. groot onderhoud, renovatie en nieuwbouw) voor zowel particulieren als bedrijven. Er heerst een no nonsens mentaliteit, mensen zijn collegiaal en er heerst een professionele werkomgeving met een prettige en open werksfeer.

Functie

Goedemorgen collega’s en met je bakkie koffie ga je naar jouw werkplek. Of je gaat zelf op pad naar de eindklant om daar zelfstandig het werk op en in te meten wat je mee kan nemen naar kantoor om uit te werken. Je hebt op deze manier veel variatie in je werk, wat het werk leuk en afwisselend houdt.
Jij maakt jouw eigen ontwerpen waarna je een offerte opstelt, je kan het bestek en de tekeningen vertalen naar kostprijs en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd. Jij onderhoudt klantcontact met inkooppartijen en je maakt berekeningen en adviezen voor verschillende renovatie of nieuwbouw projecten.

Je hebt regelmatig contact en overleg met projectleiders, andere werkvoorbereiders en rapporteert dit aan jouw leidinggevende. Naar buiten toe onderhoud je veelal contacten met opdrachtgevers m.b.t. te realiseren en/of gerealiseerde opdrachten. Je gaat zelfstandig het ontwerp uitwerken, diverse schema’s, maatvoering, werktekeningen en detailtekeningen. Je controleert tekeningen, analyseert deze en verwerkt de benodigde aanvullingen, indien nodig revisie.
Je gaat als het ware je eigen databank aanleggen van vaak gebruikte details. Je signaleert tijdig knelpunten m.b.t. de voortgang, je houdt het projectdossier up-to-date en coördineert de materiaalvoorziening. Je ondersteunt de projectleider bij diverse administratieve taken.

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-VOL certificaat;
  • Ervaring binnen de installatietechniek, als calculator ook? Mooi meegenomen maar geen eis;
  • Diploma Installatietechniek of Werktuigbouwkunde;
  • Je denkt in oplossingen en beschikt over goede communicatievaardigheden;
  • Stressbesteding, collegiaal, leergierig en flexibel;
  • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Salaris is afhankelijk van jouw ervaring, maar zeker marktconform;
  • Een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Deze baan is eerst 1040 uur via Work2GetThere en hierna treed jij bij gebleken geschiktheid bij de werkgever in dienst en het salaris is marktconform volgens de Klein Metaal CAO.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als Werkvoorbereider / Engineer W/HVAC? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.

Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl