Introductie

Geen dag is hetzelfde als voorman montage, dat weet dat als geen ander. Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in Rotterdam.
Beschik je over meerdere jaren ervaring opgedaan als voorman montage of ijzerwerken. Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Voor een goede klant in de regio Rotterdam zoeken wij voormannen montage / IJzerwerken. De klant is werkzaam binnen de constructiebouw / tankbouw, denk hierbij aan bruggen, bordessen, trappen, plaatconstructies, hulp- en hijsconstructies en (kleinere) industriële gebouwen

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de leiding en toezicht aan ijzerwerkers, constructiebankwerkers. Collega’s motiveren en de werkzaamheden juist uit laten voeren, is jouw belangrijkste taak. Je kunt zelf uiteraard tekening lezen. Je hebt ook kennis van lassen, hechten, slijpen, branden en andere werkzaamheden waarop je mensen moet aansturen.
Je woont tool box meetings bij, verdeelt het werk, houdt de uren registratie en let op de veiligheid en kwaliteit. Flexibel, omgevingsbewust en leidinggevende capaciteiten zijn woorden die jouw karakter omschrijven. Bij de uitvoering ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers (uitvoerders, projectleiders en supervisors) en eigen medewerkers op locatie.

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-VOL certificaat;
  • Een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde of bouwkunde;
  • Meerdere jaren
  • Je denkt in oplossingen en werk gestructureerd en bent flexibel ingesteld;
  • Leidinggevende ervaring in de staalbouw, bij voorkeur in de petrochemie;
  • Je hebt kennis van verschillende materialen en producten binnen de metaalindustrie;
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Bekend met Office;
  • Rijbewijs met eigen vervoer.

Aanbod

Deze functie betreft een vaste aanstelling waarbij je meteen bij de werkgever in dienst treed. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en is marktconform volgens de Klein Metaal CAO..

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als voorman binnen de metaal? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.
Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl