Introductie

Geen dag is hetzelfde als voorman funderingsverbetering, dat weet dat als geen ander. Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in regio Dordrecht.
Beschik je over meerdere jaren ervaring opgedaan als voorman funderingsverbetering of vijzelen? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen

Organisatie

Voor een klant al 30 jaar werkzaam binnen de (her) fundering, aardbevingsbestendiging, vijzelen en verplaatsen zoeken wij meerdere monteurs en voormannen. De klant biedt innovatieve oplossingen voor woning, fabriek, molen, kerk, kunstwerk, kademuur of opslagtank. De klant werk voor bedrijven, particulieren, overheden en industrieën en binnen en soms buitenland.

Functie

Je gaat als voorman aan de slag aan de funderingen van diverse constructies en geeft leiding aan de monteurs op locatie van de klant. Jij bent het eerste aanspreekpunt op de projecten. Je werkt met staal en beton en regelmatig worden er kelders gebouwd. 20% van de tijd is vijzelen. Je bent voornamelijk werkzaam in het zuidelijke deel van de randstad, Groningen (in de kost) en soms in het buitenland.
Je maakt lange dagen van soms 10 uur per dag, maar in Nederland, dan ga je in het weekend naar huis. Jij bent als voorman met jouw collega’s erg belangrijk. Je realiseer, in overleg met projectleider of uitvoerder en met je collega-vakspecialisten, uiteenlopende projecten. Tot slot neem je deel aan projectevaluaties om uitvoeringsmethodes te analyseren en te verbeteren.

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat;
  • Een afgeronde opleiding metaaltechniek of bouwkunde;
  • Je denkt in oplossingen, beschikt over goede communicatievaardigheden en veiligheid staat bovenaan;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Deze functie betreft een vaste aanstelling waarbij je direct in dienst treed bij de werkgever. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en is marktconform volgens de Klein Metaal CAO.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als voorman fundering? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.
Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl