Introductie

Geen dag is hetzelfde als Servicemonteur dat weet jij als ervaren monteur als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in Rotterdam.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als servicemonteur of onderhoudsmonteur Werktuigbouwkunde, Voertuigtechniek, Elektrotechniek of Fijnmechanica. Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Bakker & Co is één van de meest gespecialiseerde technische handelsondernemingen van Nederland en België en werkt voor toonaangevende bedrijven in een groot aantal verschillende sectoren. Bakker & Co is op een aantal gebieden markleider in de Benelux.Sinds de oprichting in 1925 is het bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste toeleveranciers van de industrie. Bakker & Co bedenkt en levert klantgerichte oplossingen als het gaat om aandrijftechniek, precisiebuis, meetapparatuur, hogedrukreiniging voor de industrie, meteo & klimaat en lifttechniek. Een team hoogopgeleide technische medewerkers weet dagelijks technische know how te combineren met creativiteit. Met als resultaat, effectieve oplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van de klanten veilig worden gesteld. Hierbij is het streven om altijd met betrouwbare oplossingen te komen die zo min mogelijk onderhoud vereisen. Door de internationale ervaring heeft Bakker & Co altijd toegang tot de meest innovatieve technologische oplossingen van de beste merken. Daarnaast levert Bakker & Co onder de naam BACO klantspecifieke oplossingen. Deze producten worden samengesteld uit de componenten van verschillende fabrikanten. Bakker & Co heeft een eigen servicedienst, die 24 uur per dag bereikbaar is. Hierdoor kunnen storingen snel en doeltreffend verholpen worden. De servicedienst kunt u ook inzetten voor installatie werkzaamheden en in gebruik names van bestaande of nieuwe productielijnen. Om de continuïteit van de processen van onze klanten veilig te stellen, heeft Bakker & Co veel onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn op voorraad waardoor wij korte levertijden kunnen garanderen. Zo zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt produceren.

Functie

Je begint jouw dag met een bak koffie, even opstarten. Vervolgens ga je reparatie uitvoeren aan mobiele en stationaire hogedruk pompen, reinigingsinstallaties en procespompen. Je bent ook verantwoordelijk voor de certificering van de reinigingstoebehoren en vacuümpompen.

Maar dat is niet alles! Je bent ook verantwoordelijk voor de installatie, kalibratie en reparaties, kalibratie aan instrumenten en meetsystemen. Ook bouw je meetinstallaties in op locatie, je rapporteert over uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte onderdelen aan de collega’s op kantoor. De werkzaamheden vinden zowel plaats in de werkplaats alsmede op locatie bij de klanten.

Functie-eisen

 • Je hebt een geldig VCA-B certificaat;
 • Een MBO diploma Werktuigbouwkunde, voertuigtechniek, elektrotechniek of fijnmechanica;
 • Je hebt kennis van mechanisch onderhoud en hebt deze opgedaan in een vergelijkbare functie;
 • Meerdere jaren ervaring als servicemonteur of onderhoudsmonteur;
 • Je hebt de mentaliteit en flexibiliteit die past bij servicebedrijven;
 • Je bent leergierig, servicegericht, collegiaal en denkt in oplossingen;
 • Je spreekt en lees Nederlands, Engels en Duits;
 • Je hebt een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

 • Een functie met veel zelfstandigheid en vrijheid
  Een dynamische organisatie
  Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring
 • De mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen Intensieve training en coaching on the job
 • Aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden

  Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij! Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als Servicemonteur? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.
  Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl