Introductie

Geen dag is hetzelfde als monteur WTB dat weet jij als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in regio Rotterdam, Etten Leur of door heel Nederland.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als servicemonteur of onderhoudsmonteur wtb? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Voor een nieuw bedrijf die werkzaam binnen het normale reguliere onderhoud bij productiebedrijven, fabrieken en particulieren wordt er gezocht naar meerdere nieuwe collega’s die het bedrijf mee helpen te bouwen tot een succes.
Je treedt direct in dienst bij dit bedrijf waar jij wordt aangekleed met bedrijfskleding, vervoer e.d. Je wordt beloond via de CAO klein metaal.

Functie

Je begint jouw dag met een bak koffie, even opstarten. Vervolgens ga je projectmatig te werk gesteld worden bij diverse opdrachtgevers ter ondersteuning van diens technische dienst. Elk project kent zijn eigen verantwoordelijkheid en takenpakket. Als monteur WTB ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van (preventief) onderhoud, revisie en het oplossen van storingen aan diverse industriële toepassingen.

Zo sta je vandaag onderhoud uit te voeren aan een zuivelinstallatie, volgende week mag je sleutelen aan bakkerijmachines of een storing oplossen van vul-installaties. Door de afwisseling in je werkzaamheden blijft je werk leerzaam en uitdagend.
De duur van onze projecten variëren van een week tot een aantal maanden. Hierdoor breid jouw kennis en ervaring in hoog tempo uit en geeft dit een positieve impuls aan jouw carrière.

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat;
  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;
  • Je hebt kennis van assemblage- en/of onderhoudstechnieken, incl. tekening ;
  • Naast je mechanische kennis heb je affiniteit met elektrotechniek;
  • Je bent flexibel ten aanzien van werktijden en werklocaties;
  • Je representatief en respectvol naar collega’s en opdrachtgevers.
  • Je hebt de mentaliteit en flexibiliteit die past bij servicebedrijven;
  • Je bent leergierig, servicegericht, collegiaal en denkt in oplossingen;
  • Je hebt een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Jouw salaris is afhankelijk van het aantal jaar (relevante) werkervaring en is marktconform volgens de CAO Klein Metaal. Deze functie betreft een vaste aanstelling, je treed meteen bij de werkgever in dienst en krijgt een jaarcontract.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als monteur WTB? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.

Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl