Introductie

Geen dag is hetzelfde als Servicemonteur dat weet jij als geen ander. Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in regio Rotterdam, Gorinchem of Etten-Leur.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als servicemonteur of onderhoudsmonteur wtb / elektro? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Voor meerdere klanten, technische onderhoudsbedrijven en technische diensten, zoeken wij ervaren Servicemonteurs of onderhoudsmonteurs werktuigbouwkunde, elektro, mechanica. Op basis van de kandidaat, wordt de meest passende opdrachtgever benaderd.

Functie

Je begint jouw dag met een bak koffie, even opstarten. Hierna ga je onderhoud plegen aan machines, installaties, aandrijftechnieken of componenten hiervan. Je gaat afstellen, repareren, storing zoeken, analyseren, verhelpen en controleren. Tevens doe onderhoud, modificaties, inspecties en revisies aan diverse machines of onderdelen hiervan.

Mondeling of schriftelijk rapporteer je de te voeren en uitgevoerde werkzaamheden en doe verbetervoorstellen. Je werkt zowel zelfstandig als in een team met monteurs. De werkzaamheden worden over het algemeen uitgevoerd in dagdiensten maar, flexibiliteit wordt verwacht bij onvoorziene werkzaamheden of storingen.

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat;
  • Een afgeronde MBO opleiding Werktuigbouwkunde;
  • Je hebt kennis van mechanisch onderhoud en hebt deze opgedaan in een vergelijkbare functie;
  • Meerdere jaren ervaring als servicemonteur, servicetechnicus of onderhoudsmonteur;
  • Je hebt de mentaliteit en flexibiliteit die past bij servicebedrijven;
  • Je bent leergierig, servicegericht, collegiaal en denkt in oplossingen;
  • Je hebt een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Deze baan is eerst 1040 uur via Work2GetThere en hierna treed jij bij gebleken geschiktheid bij de werkgever in dienst en je salaris is marktconform en volgens de Klein Metaal CAO.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als allround Servicemonteur WTB? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.


Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl