Introductie

Geen dag is hetzelfde als monteur Elektrotechniek. Jij weet dat als geen ander!. Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur. per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in de regio Rotterdam, Etten Leur of door heel Nederland.

Beschik je over meerdere jaren ervaring als elektromonteur of onderhoudsmonteur elektro? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Voor een nieuw bedrijf die werkzaam binnen het normale reguliere onderhoud bij productiebedrijven, fabrieken en particulieren wordt er gezocht naar meerdere nieuwe collega’s die het bedrijf mee helpen te bouwen tot een succes.

Functie

Een storing verhelpen, dat is jouw passie! Je wordt projectmatig te werk gesteld bij diverse opdrachtgevers ter ondersteuning van diens assemblage- of storingsdienst. Elk project kent zijn eigen verantwoordelijkheid en takenpakket.
Als monteur E ben je verantwoordelijk voor het assembleren en onderhouden van het elektrotechnische deel van een machine, systeem of productielijn. Schakelkasten, verdeelinrichtingen en motoren aansluitingen zijn je niet onbekend en tekening of schema’s lezen is voor jou bekend terrein. Door de afwisseling in je werkzaamheden blijft jou werk leerzaam en uitdagend.
De duur van de projecten variëren van een week tot een aantal maanden. Naast het opdoen van veel praktijkervaring is er de mogelijkheid om aanvullende opleidingen of cursussen te volgen. Hierdoor word jouw loopbaan ook theoretisch ondersteund. Het is mooi meegenomen als je ook PLC kennis hebt, dan kunnen we je nog breder inzetten.

Functie-eisen

 • Je hebt een geldig VCA-B certificaat;
 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;
 • Je hebt kennis van elektrotechnische installaties incl.. tekening- en schema lezen;
 • Naast je elektrotechnische kennis heb je affiniteit met mechanische techniek;
 • Je hebt een basis of uitgebreide kennis van besturingstechniek;
 • Je bent flexibel ten aanzien van werktijden en werklocaties;
 • Je bezit een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en schrift;
 • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken; Je bent
 • representatief en respectvol naar collega’s en opdrachtgevers.
 • Salars is marktconform CAO Klein Metaal;
 • Een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Jouw salaris is afhankelijk van het aantal jaar (relevante) werkervaring en is marktconform volgens de CAO Klein Metaal. Deze functie betreft een vaste aanstelling, je treed meteen bij de werkgever in dienst en krijgt een jaarcontract.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als(service) monteur Elektrotechniek? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.
Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen +31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen) esmeralda@work2getthere.nl