Introductie

Geen dag is hetzelfde als Sales Engineer, dat weet jij als als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in Rotterdam.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als sales Engineer binnen de Werktuigbouwkunde, Voertuigtechniek, Electrotechniek of Fijnmechanica. Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

De klant is één van de meest gespecialiseerde technische bedrijven en levert klantgerichte totaaloplossingen op de gespecialiseerde gebieden pomptechniek, industriële reinigingstechniek, hogedrukpompen en hogedruk procestechniek. Zij beschikken ook over een eigen engineering, productie en servicedienst, die 24/7 beschikbaar is voor onderhoud, reparatie én renovatie. de klant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, creativiteit én innovatie.
De combinatie van de juiste producten en technische kennis zorgt ervoor dat onze klanten altijd kunnen produceren zonder zorgen. De klant is een belangrijke niche-speler in de gespecialiseerde markt én op een aantal gebieden marktleider.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van producten voor pomptechniek, slurry-, vuilwater-, slangen- en dompelpompen en servicediensten aan onze bestaande en nieuwe klanten. Het is ook jouw verantwoordelijkheid om onze marktpositie via acquisitie in Nederland te versterken.

Jij zorgt voor alle marketing- en verkoopactiviteiten en bewerkt de markt met het geven van technisch advies op maat. Je werkt intensief samen met een professioneel team in de binnendienst, engineering en service voor de verwerking van de klantbezoeken en het uitwerken en opvolgen van projecten. Jouw commerciële en technische kwaliteiten zorgen ervoor dat je omzet- en winstdoelstellingen realiseert.

Functie-eisen

De onderstaande belangrijkste kwaliteiten willen wij graag terugzien in de toekomstige collega:

  • Je bent commercieel en communicatief ster
  • Je bent in staat relaties te onderhouden en uit te bouwen
  • Je kunt prioriteiten stellen in een dynamische omgeving
  • Je hebt oog voor kwaliteit
  • Je durft initiatief te nemen en voelt je verantwoordelijk
  • Je bent een flexibele, klantgerichte teamspeler die ook goed in staat is zelfstandig te werken
  • HBO werk- en denkniveau richting Werktuigbouwkunde / Pompdynamika
  • Interesse en bereidheid ervaring in een technisch commerciële rol op te bouwen
  • Affiniteit met de producten van de industriële (proces) centrifugaalpomptechniek en bagger- en zandpompen en hun toepassingsgebieden is een pré
  • Goede beheersing van Nederlands, Engels en Duits

Aanbod

Bij deze functie ga je eerst via Work2GetThere 1040 uur aan de slag bij de werkgever, waarna je wordt overgenomen door deze werkgever. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en is marktconform en volgens de Klein Metaal CAO.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als Sales Engineer? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.
Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt ervaring en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl