Introductie

Geen dag is hetzelfde als Pijpfitter, dat weet jij als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in Rotterdam, Gorinchem of Dordrecht.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als pijpfitter? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Voor een tweetal goede relaties, werkzaam binnen de industrie of pijpwerk zoeken wij ervaren pijpfitter met de juiste papieren en instelling. Op basis van de kandidaat, wordt de meest passende opdrachtgever benaderd.

Functie

Je kunt aan de hand van een isometrische tekening, zelfstandig aan opdrachten werken. Inmeten is voor jouw gesneden koek en je levert altijd goed fitwerk af. Jouw ervaring is opgedaan binnen de petrochemie, pijpwerk bedrijf of scheepsbouw en je kunt zowel dik -als dun wandig leidingwerk fitten.
Je bent ervaren met rvs en staal, andere materialen is een pré. Het buigen van leidingen, machinaal of handmatig, is voor jouw geen probleem evenals hechten of aflassen met voornamelijk TIG en CO2.

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat, flenscertificaat en VVL;
  • Meerdere jaren ervaring als 1e pijpfitter;
  • Je denkt in oplossingen en beschikt over goede communicatievaardigheden en neemt jonge fitters mee;
  • Je kan geheel zelfstandig isometrische tekening lezen en denkt mee in hoe het anders zou kunnen;
  • Je hebt een metaaltechniek diploma dan wel een gelijkwaardig opleidingsniveau ;
  • Je beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Deze baan is eerst 1040 uur via Work2GetThere en hierna treed jij bij gebleken geschiktheid bij de werkgever in dienst en je salaris is marktconform en volgens Klein Metaal CAO.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als Pijpfitter? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.

Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl