Introductie

Geen dag is hetzelfde als Leidinggevend W monteur de installatietechniek, dat weet jij als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in regio Rotterdam of Drechtsteden.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als leidinggevend W monteur of teamlead? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Over de mogelijkheden en de bedrijven
De opdrachtgevers hebben veel kennis van grote werktuigkundige installaties zoals cv installaties, luchtbehandelingsinstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, koelinstallaties, klimaatinstallaties en sanitaire installaties. Maar ook van elektrotechnische installaties zoals domotica, elektra en telefoon- en datacommunicatie.

De klanten zijn actief binnen de utiliteit E en W (o.a. groot onderhoud, renovatie en nieuwbouw) voor zowel particulieren als bedrijven. Er heerst een no nonsens mentaliteit, mensen zijn collegiaal en er heerst een professionele werkomgeving met een prettige en open werksfeer.

Functie

Jij hebt passie voor het aanleggen van installaties voor water, gas, centrale verwarming, ventilatie en sanitair. In deze rol als teamlead / leidinggevend monteur stuur jij een team aan van W monteurs en regel en coördineer jij alles wat er op locatie moet gebeuren.
Als collega’s hulp nodig hebben, ben jij degene die meteen komt helpen, samen maken jullie de klus tot een goed project, waar jij wel verantwoordelijk bent voor de oplevering van deze technische installaties.
Jij overlegt met regelmaat met de werkvoorbereider of projectleider, jouw interne collega’s en samen zorgen jullie ervoor dat alles goed loopt, waar jij de eindcontrole doet van de werkzaamheden die op locatie worden uitgevoerd.

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-VOL certificaat;
  • Een afgeronde opleiding monteur WTB installaties;
  • Je denkt in oplossingen en beschikt over goede communicatievaardigheden;
  • Brede kennis en ervaring met; gas-, water-, sanitair-. cv en elektra;
  • Meerdere jaren ervaring als leidinggevende binnen de installatietechniek;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Salaris is afhankelijk van de ervaring, maar is marktconform;
  • Een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Deze baan is eerst 1040 uur via Work2GetThere en bij gebleken geschiktheid treed je in dienst bij de werkgever.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als Leidinggevend W monteur? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.

Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl