Introductie

Geen dag is hetzelfde als ervaren gecertificeerde lasser, dat weet jij als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in regio Rotterdam, Dordrecht of Gorinchem.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als CO2/Electrode of TIG lasser? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Over de verschillende mogelijkheden / bedrijven
Voor veel verschillende bedrijven binnen de scheepsbouw, constructiebouw, petrochemische industrie, Pijpleidingen en offshore industrie zoeken we gecertificeerde lassers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.
Er wordt gezocht naar lasser met doorgestemelde certificaten voor 111, 135, 136, 138 en/of 141. Voordat je wordt voorgesteld aan de eindklant, gaan wij (veelal) je een lastest laten doen, zodat we een nog betere match voor je kunnen maken en we rekening kunnen houden met de gewenste branche.

Functie

Na een bakkie koffie in de kantine ga je aan de slag. Na uitleg van de voorman of naar aanleiding van een gelezen tekening, ga je zelfstandig aan het werk. Als zelfstandige, ervaren lasser voer je werkzaamheden uit volgens de gestelde normering en eisen. Je last met CO2, Electrode of TIG en bent bekend met staal, maar wellicht ook met rvs, aluminium, duplex ect. Je hebt kennis opgedaan over het bewerken van lasnaden (gutsen), lasposities en lasverbindingen

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat;
  • Je hebt ervaring meerdere jaren ervaring met pijplassen of constructielassen:
  • In het bezit van geldige lascertificaten (bezit van één of meerdere lascertificaten zoals CO2, BMBE, TIG, Electrode, in de posities tot en met 6GR of 6GU posities;
  • Bij voorkeur in het bezit van een eigen AIRFLOW lashelm en overige pbm’s;
  • Een afgeronde opleiding lassen of opgedaan in de praktijk;
  • Een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Bij deze functie ga je eerst 1040 uur via Work2GetThere werken en is er daarna de mogelijkheden dat je wordt overgenomen door de klant. Je salaris is afhankelijk van jouw ervaring in certificaten en is marktconform volgens de Klein Metaal CAO.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als allround gecertificeerd lasser? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.

Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl