Introductie

Geen dag is hetzelfde als IJzerwerker. Jij weet jij als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in Rotterdam, Dordrecht of Gorinchem.
Beschik je over minimaal meerdere jaren ervaring als constructiebankwerker, metaalbewerker of samensteller? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Over de verschillende mogelijkheden / bedrijven
Voor meerdere opdrachtgevers in bovengenoemde regio zoeken wij diverse kandidaten met ervaring als IJzerwerker, Metaalbewerker of Samensteller. Op basis van de kandidaat, wordt de meest passende opdrachtgever benaderd

Functie

Na een bakkie koffie in de kantine ga je aan de slag. Na uitleg van de voorman of naar aanleiding van een gelezen tekening, ga je zelfstandig aan het werk. Je werkt aan nieuwbouw of renovatieprojecten aan bijvoorbeeld schepen, constructies of deuren of geluidsisolerende onderdelen.
Het voorbewerken van lasnaden/constructie d.m.v. branden, gutsen, slijpen kunnen ook tot de werkzaamheden behoren. Ook kun je delen hechten en korte lassen leggen. Je hebt ervaring met diverse materialen zoals staal, rvs, duplex en aluminium.

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat;
  • Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan als ijzerwerker en overwerken/ploegendienst vind je niet erg;
  • Een afgeronde opleiding metaaltechniek;
  • Eventueel certificaten voor lassen, snijden of branden;
  • Je kunt zelfstandig tekening lezen;
  • Je hebt brede kennis en ervaring met; zagen, boren, tappen, frezen, schuren, polijsten en bankwerk;
  • Je beheers de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels mag ook;
  • Een rijbewijs B met (bij voorkeur) eigen vervoer;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent een collegiaal persoon, een echte ijzervreter.

Aanbod

Het betreft een baan waar je eerst 1040 uur via Work2GetThere werkt en hierna wordt overgenomen door de werkgever. Salaris is afhankelijk van jouw ervaring en is marktconform volgens de Klein Metaal CAO.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als IJzerwerker, Metaalbewerker of Samensteller? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.
Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl