Introductie

Geen dag is hetzelfde als Engineer / Tekenaar / Calculator, dat weet jij als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in Rotterdam of Gorinchem.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als engineer? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Voor meerdere opdrachtgevers in bovengenoemde regio wordt gezocht naar diverse kandidaten met ervaring als werkvoorbereider of tekenaar binnen de constructiebouw, pijpleidingen, machinebouw, petrochemie of elektrotechniek. Op basis van de kandidaat, wordt de meest passende opdrachtgever benaderd

Functie

Je ondersteunt de projectleider door contact te maken en onderhouden met interne opdrachtgevers en klanten. Uiteraard hou je ook contact met de eindklant omtrent de vorderingen van de opdracht. Je bent verantwoordelijk voor het maken van samenstellingstekeningen, revisietekeningen of detailtekeningen.
Je bent betrokken bij de ontwikkeling en documentatie hiervan. Tevens verzorg je het tekenwerk vanaf het idee tot op papier, vanaf de eerste schets tot aan de aflevering. Jouw product zijn de werkplaatstekeningen of de detailtekening zodat de bouw kan beginnen.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO of WO richting WTB, Mechatronica of chemie of vergelijkbaar;
  • Ruime ervaring met 3D tekenpakketten zoals: SolidWorks, Inventor, Plant 3D, NX,AutoCad;
  • Je houdt van afwisseling en bent flexibel ingesteld en je vindt het leuk om een eigen netwerk te onderhouden en te bedienen;
  • Je hebt kennis van de materialen en producten en de gestelde eisen binnen de branche;
  • Je kunt zelfstandig, doelgericht en efficiënt werken, zowel alleen als in teamverband;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Deze functie betreft een vaste aanstelling waarbij je meteen in dienst treed bij de werkgever.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als Engineer? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.
Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl