Introductie

Geen dag is hetzelfde als Elektromonteur binnen de utiliteit of industrie. Jij weet dat als geen ander!. Ben je vanaf heden beschikbaar voor 40 uur. per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in de regio Rotterdam, Gorinchem, Eindhoven, Etten Leur of door heel Nederland.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als elektromonteur of onderhoudsmonteur elektro? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.
Wij zoeken Elektromonteurs binnen de Installatietechniek, Utiliteit, industrie en Petrochemie.

Organisatie

Over de verschillende mogelijkheden / bedrijven.
Voor meerdere opdrachtgevers in bovengenoemde regio zoeken wij diverse kandidaten met ervaring als elektromonteur binnen de Installatietechniek, Utiliteit, industrie, Petrochemie machinebouw. Dit kan binnen de utiliteit en de industrie zijn, voor allebei de monteurs hebben wij meerdere mogelijkheden. Op basis van de kandidaat, wordt de meest passende opdrachtgever benaderd.

Functie

Een elektrische schema lezen, eitje voor jou. Als zelfstandig elektromonteur / installatiemonteur E ben je werkzaam binnen de utiliteit , installatietechniek, petrochemie of machinebouw. Je hebt ruime ervaring opgedaan met de verschillende werkzaamheden zoals; het installeren van kabelgoot-draagsystemen met bekabeling, verdeelinrichtingen en verlichting.
Binnen de industrie heb je ervaring met ATEX amiteuren en machines. De uitgevoerde werkzaamheden worden ook door jouw getest, ingeregeld en maak je alles bedrijfsklaar. Je communiceert met de klant op locatie en zorgt ervoor dat alles op een veilige manier verloopt

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat;
  • Een afgeronde opleiding MBO elektrotechniek of (E)MSI;
  • Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan als elektromonteur;
  • De bijbehorende storingsdiensten zijn voor jou geen probleem;
  • Je denkt in oplossingen en beschikt over goede communicatievaardigheden;
  • Je kan zelfstandig elektrotechnische tekening lezen;
  • Een geldig NEN 3140 certificaat en ATEX certificaat (petrochemie);
  • Een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Bij deze functie ga je eerst 1040 uur via Work2GetThere werken waarna je wordt overgenomen door de werkgever. Salaris is afhankelijk van jouw ervaring en is marktconform de Klein Metaal CAO.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als elektromonteur? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.
Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl