Introductie

Geen dag is hetzelfde als CV monteur, dat weet jij als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in regio Rotterdam.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als CV of W monteur? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

De opdrachtgever heeft veel kennis van grote werktuigkundige installaties zoals cv installaties, luchtbehandelingsinstallaties, technische ruimten, regeltechnische installaties, koelinstallaties, klimaatinstallaties en sanitaire installaties. Maar ook van elektrotechnische installaties zoals domotica, elektra en telefoon- en datacommunicatie.
De klant is actief binnen de utiliteit E en W (o.a. groot onderhoud, renovatie en nieuwbouw) voor zowel particulieren als bedrijven. Er heerst een no nonsens mentaliteit, mensen zijn collegiaal en er heerst een professionele werkomgeving met een prettige en open werksfeer.

Functie

Als ervaren CV monteur ga je zelfstandig aan de slag en voer je alle voorkomende werkzaamheden uit zoals het plaatsen, onderhouden of vervangen van nieuwe en bestaande werktuigbouwkundige installaties binnen de utiliteit. Het begeleiden van 2e monteurs, hulpmonteurs en/of ingeleende arbeidskrachten en onderaannemers. Je geeft met regelmaat terugkoppeling over de uitgevoerde werkzaamheden, de status van het project aan de direct leidinggevende.
Je hanteert de geleidende bedrijfsvoorschriften en je controleert en beproeft de van toepassing zijnde controleformulieren en je levert dit aan jouw direct leidinggevende. Tot slot hanteer je de relevante technische voorschriften en normen voor gebruiksinstallaties.

Functie-eisen

  • Je bent beschikbaar voor storingsdiensten, in nader overleg vast te stellen;
  • Een rijbewijs B met eigen vervoer;
  • Een flexibele en klantgerichte instelling (storingsdiensten);
  • Meerdere jaren ervaring opgedaan al CV monteur binnen de utiliteit;
  • Een afgerond diploma mbo-3 niveau (1e monteur werktuigkundige installaties);
  • Kennis van gas-, water-, sanitair- en cv-installatie’s;
  • Je kunt goed zelfstandig tekeningen kunnen lezen.

Aanbod

Bij deze baan ga je eerst 1040 uur werken via Work2GetThere waarna je na gebleken geschiktheid in dienst kan treden bij de werkgever. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en is marktconform volgens de Klein Metaal CAO.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als allround CV / W monteur? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.
Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl