Introductie

Geen dag is hetzelfde als Constructiebankwerker, dat weet jij als geen ander. Ben je vanaf 1-3-2020 beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in Rotterdam.
Beschik je over minimaal meerdere jaren ervaring als constructiebankwerker, bankwerker of samensteller? Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Voor meerdere opdrachtgevers in bovengenoemde regio zoeken wij diverse kandidaten met ervaring als Constructiebankwerker, Bankwerker of Samensteller. Op basis van de kandidaat, wordt de meest passende opdrachtgever benaderd.

Functie

Als ervaren en zelfstandige Constructiebankwerker voer je werkzaamheden zoals onderhoud en/of revisie van motoren, machines of constructies in de metaal of constructiebouw, dit kan zowel aan grote als kleinere onderdelen zijn. Na een bakje koffie begin jij met het lezen van de constructie- en/of scheepstekening en ga je zelfstandig aan de slag of samen met jouw collega’s.
Je gaat uitlijnen, (de) monteren, controleren en inbedrijfstellen. Tijdens het samenstellen van onderdelen ben jij aan het lassen of hechten, boren, slijpen, branden, ponsen en snijden. Tot slot kan het voorkomen dat de constructie in elkaar moeten worden gezet in de werkplaats of op locatie.

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat
  • Een afgeronde opleiding metaaltechniek
  • Je hebt kennis van pneumatiek, werktuigbouwkunde en kan je een las leggen.
  • Meerdere jaren ervaring als constructiebankwerker, bankwerker of samensteller binnen de techniek
  • Jij kunt goed zelfstandig tekening lezen
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Bij deze functie ga je eerst 1040 uur via Work2GetThere werken waarna de mogelijkheid er is dat je wordt overgenomen door de werkgever. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en is marktconform volgens de Klein Metaal CAO.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als Constructiebankwerker? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.
Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl