Introductie

Geen dag is hetzelfde als allround technisch monteur dat weet jij als ervaren monteur als geen ander! Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in Rotterdam/Westland.
Beschik je over meerdere jaren ervaring als servicemonteur of onderhoudsmonteur Werktuigbouwkunde?. Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Voor een bedrijf gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van tuin- en parkmachines van o.a. kettingzagen, grasmaaiers, hogedrukpompen en compressoren zoek ik een allround technisch monteur.

Functie

Je begint jouw dag om 8 uur met een bak koffie, even opstarten. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het installeren, het onderhoud en repareren van machines in de werkplaats om te beginnen en later ook bij de klanten op locatie. De machines die het betreft hogedrukpompen, compressoren, FOG apparatuur, grasmaaiers, kettingzagen en buitenboord motoren/watersport.
Je zorgt ervoor dat de machines blijven draaien dankzij jouw onderhoud en reparaties. Je hebt affiniteit met de technisch en agrarische sector en producten en met computers. Je komt te werken in een team, waar de sfeer goed is en het werk afwisselend. Daarnaast krijg je uitstekende begeleiding.

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat;
  • Een MBO diploma Werktuigbouwkunde;
  • Je hebt kennis van mechanisch onderhoud en hebt deze opgedaan in een vergelijkbare functie;
  • Meerdere jaren ervaring als servicemonteur of onderhoudsmonteur;
  • Je hebt de mentaliteit en flexibiliteit die past bij servicebedrijven;
  • Je bent leergierig, servicegericht, collegiaal en denkt in oplossingen;
  • Je spreekt en lees Nederlands;
  • Je hebt een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Jouw salaris is afhankelijk van het aantal jaar (relevante) werkervaring en is marktconform volgens de CAO Klein Metaal. Deze functie betreft een vaste aanstelling, je treed meteen bij de werkgever in dienst en krijgt een jaarcontract.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als Allround Technisch Monteur? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.

Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl