Introductie

Geen dag is hetzelfde als werkvoorbereider funderingstechniek dat weet dat als geen ander. Ben je vanaf nu beschikbaar voor 40 uur per week om deze uitdaging met beide handen aan te pakken bij een organisatie in regio Drechtsteden?
Beschik je over meerdere jaren ervaring opgedaan als werkvoorbereider?
Zeer waarschijnlijk ben jij dan dé kandidaat die de opdrachtgever zoekt, dus laat zeker snel van je horen! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je van A tot Z bij het bemiddelen.

Organisatie

Voor een klant al 30 jaar werkzaam binnen de (her) fundering, aardbevingsbestendiging, vijzelen en verplaatsen zoeken wij een ervaren werkvoorbereider. De klant biedt innovatieve oplossingen voor woning, fabriek, molen, kerk, kunstwerk, kademuur of opslagtank. De klant werk voor bedrijven, particulieren, overheden en industrieën en binnen en soms buitenland.

De werkgever is door heel Nederland actief als gespecialiseerd Funderingsverbeteraar en Verplaatser. Funderingsverbetering betekent dat we naast goed funderingsherstel waar mogelijk juist extra toegevoegde waarde leveren. Dat doen ze bijvoorbeeld door objecten te onderkelderen, objecten aardbevingsbestendig te herfunderen, maar ook funderingsherstel te combineren met (energie-) verduurzaming van individuele woningen tot wooncomplexen. Wat betreft verplaatsingen hebben zij in Nederland het zwaarste en langste gebouw succesvol verplaatst. Kortom, ze gaan weinig uitdagingen uit de weg! in nederland en het buitenland.

Functie

Je gaat als werkvoorbereider nauw samenwerken met Projectleider, collega Werkvoorbereider en Uitvoerders. Dat betekent onder andere dat jij verantwoordelijk bent voor het voorbereiden van ProjectKwaliteitsPlannen (ISO 9001 en VCA**) en het voorbereiden en maken van bestellingen, planningen en (inkoop)contracten.
Tevens werk jij aan het uittrekken van tekeningen en eventueel bestekken. Je bent en blijft je bewust van de KAM-aspecten in de bedrijfsvoering en zal gevraagd en ongevraagd met voorstellen komen aan directie en collega’s.

Functie-eisen

  • Je hebt een geldig VCA-B certificaat;
  • Een afgeronde opleiding metaaltechniek of bouwkunde;
  • Je denkt in oplossingen, beschikt over goede communicatievaardigheden en veiligheid staat bovenaan;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met ISO 9001, VCA en KAM;
  • Je bent leergierig, open en werkt graag samen aan het beste resultaat;
  • Je hebt een rijbewijs B met eigen vervoer.

Aanbod

Jouw salaris is afhankelijk van het aantal jaar (relevante) werkervaring en zal liggen tussen de € 3300,- en € 3800,- bruto per maand voor een fulltime dienstverband.
Deze functie betreft een vaste aanstelling, je treed meteen bij de werkgever in dienst en krijgt een contract.

Interesse? Solliciteer dan snel bij ons en wij praten je bij!
Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar een baan als werkvoorbereider funderingstechniek? Neem direct contact met ons op, dan nemen we deze vacature helemaal met je door om te kijken of dit de match is die jij zoekt.
Beschik je niet over deze gevraagde ervaring, maar je hebt wel twee rechterhanden en de juiste instelling?. Neem dan zeker ook contact op, want door te luisteren, netwerken en kansen zien, vinden we samen de juiste match!

Inlichtingen

Sollicitatie

Esmeralda van Santen
+31 (0) 6 22 33 33 63 (whatsapp/telegram/bellen)
esmeralda@work2getthere.nl